NORFIN WINTER LINE THERMO RUHÁZAT

Ha horgászni, síelni, vagy csupán sétálni indulnak a hideg téli napokon, ne felejtsenek el rétegesen és melegen felöltözni. Ne haggyják, hogy egy rosszul megválasztott öltözet elrontsa a szórakozásuka. A hideg időben nagyon fontos, hogy komfortosan, rétegesen és melegen öltözzünk fel. Ezúttal a Norfin ruházatait vesszük górcső alá, pontosabban a Winter Line thermo ruházatot.

A Norfin egy közismert és elismert ruházati cikkeket gyártó cég északon. Elsősorban outdoor ruhákra specializálta magát, amelyeket a legzordabb körülmények közt teszteltek, ezért az itthoni időjárási viszontagságokból kifolyó elvárásoknak könnyedén megfelelnek. A Winter Line ruházat első érintésre kellemes, könnyű, elsősorban második rétegkén ajánlott. A legalsó rétegként az utóbbi teszten a Thermo Line öltözetet használtuk. Elmondhatjuk, hogy a próbát kiállta, bátran ajánljuk azoknak, akik a hideg téli napokon kedven szabadidős tevékenységüknek szeretnének hódolni. Aki szeret télen is sátorozni, vagy kempingezni, azok számára mindenképp az egyik alapvető viselet lesz a ruhatárában. A Winter Line ruhát kipróbóbáltuk legalsó rétegként is. Ha az időjárás éppen fagypont körül van, akkor a Winter Line tökéltesen helyettesíti mind a középső, mind az alsó réteget is. A felső rész nyaka kellemesen magasított, a csuklórész rugalmas, a nadrág pedig könnyű, kényelmes viselet. A nadrág hátsó része enyhén hosszabbított, így ülni, guggolni is kényelmesen tudunk anélkül, hogy a nadrág szorítana bennünket. A derékrész megfelelően magas, ezért ha csónakba kényszerülünk, és eveznünk kell, nem lóg majd ki a hátunk, így a megfázás veszélyét is csökkentjük. A csuklórész felett található egy nyílás a hüvelykujj számára, amit ha kihasználunk, az egész tenyerünket melegen tarthatjuk. Ez a thermo öltözet egy teljes szezonnyi használat után is ugyanolyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint mikor teljesen új volt. Nőknek és férfiaknak is egyaránt ajánljuk. Természetesen gyerekméretben is kapható, hogy az egész család együtt tudja tölteni a téli szabadidőt.

Boilies LK Baits - Lukáš Krása

LK Baits - Lukáš Krása egy tősgyökeres cseh vállalkozás, amely pár éves működése alatt a bojligyártásban és fejlesztésben az európai piac élvonalába került. Természetesen az LK Baits márkanévalatt a bojlin kívül még sok más minőségi horgászfelszerelés gyártásával is foglalkozik. Elsősorban az úszós, feederes és pontyhorgászatra specializálódtunk. A TopRestart, ReStart és Euro Economic bojlik pár év leforgása alatt nagy sikert arattak. A bojli azonnali és hosszútávú hatással bír, melyek segítségével horgászaink hihetetlen mennyiségű és méretű pontyokat fogtak.

front.layout.contact.contact

front.layout.contact.company
front.layout.contact.address

front.layout.contact.showOnMap

front.layout.contact.phone:
front.layout.contact.email:

Nyitvatartás

hé-pé:
9:00 - 17:00
szombat:
10:00 - 15:00